Image Image Image Image Image

Spanwanden

Akoestische hoofdbrekers
Moderne kantoor interieurs kenmerken zich door strak design met veelal het gebruik van harde materialen. Ziet er fantastisch uit, is makkelijk te onderhouden, maar heeft voor de gebruikers vaak een verborgen probleem. Op papier is het niet te zien: pas in de praktijk blijkt dat de akoestiek niet optimaal is of erger . . .

Behangwand heeft zich gespecialiseerd in het oplossen van deze akoestische problematiek en zet daarvoor geluidsabsorberend materiaal in.

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van een spanwand. Het  systeem bestaat uit een profiel dat op maat wordt gemaakt waarin een doek wordt opgespannen en  daardoor ultrastrak op een plafond of wand wordt gemonteerd. Lelijke plekken of oneffenheden worden bedekt en maken plaats voor wat u maar kan bedenken. Lampen en stroompunten kunnen eenvoudig worden ingebouwd.

Het systeem kan namelijk met elk denkbaar motief en elke denkbare afbeelding worden bedrukt. Kortom, de mogelijkheden van worden alleen begrensd door uw eigen fantasie.

LED verlicht
We hebben ook een lichtdoorlatend materiaal dat zich uitstekend leent voor LED verlichte wanden en plafond.  Denk daarbij aan LED verlichte wanden die rond lopen, zowel hol als bol. Simpel en naadloos uit 1 stuk. 3D freesletters op een LED verlichte wand? Geen probleem.

Uw eigen Spanwand op maat gemaakt!

Wij maken het mogelijk met een duurzaam product een unieke wand te creëren. Het hoogwaardige materiaal is krasbestendig, brandvertragend en heeft een mooie matte uitstraling waardoor het mooi in de ruimte overloopt.

Heeft u geen inspiratie?

Geen probleem, wij beschikken over een grote collectie stockafbeeldingen waarmee we voor u een passend beeld kunnen creeëren. Tevens is er de mogelijkheid dat wij voor u op maat foto’s maken die we op groot formaat kunnen afdrukken. Deze fotos kunt u natuurlijk ook voor in uw overige reclame materiaal uitstekend gebruiken!

Wilt u meer weten over dit prachtige product, neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord!